Langsung ke konten utama

My Adventure on Cipanas, Puncak

Day 1 , Friday 22 April 2011

I woke up in 05.30 in the morning. I bath, eat, and prepare thing as quick as i can. And at 07 o'clock am we get on the road. The planning for today is me, my mother, my father, my little sister, my 18 cousin, my 3 uncle, my 3 aunt, and my niece are going to stay at Cipanas, Puncak (Indonesia) for 3 days.. *YEY!!*
We live at Villa. It's cozy, cold, but fun. There are 3 bedroom, 3 bathroom, 1 kitchen, 2 living room in the villa.

I really really can't wait to go to Cipanas and see what happens there. But there just one problem. Yesterday (Thursday) i had an accident.. my left leg is wound motorcycle exhaust. So it's hurts but that's ok..
I arrive at the villa in 10 o'clock. Nobody arrived except me, my mother, my father, and my little sister. We wait for about 5 hours. Than at 3 o'clock pm. My cousin from Tebet is arrived. There was aunt Titiek, Laksmi, Wahyu, Harry,Kay,Eta, and Kiki.
I was so happy to see them again after 2 weeks long time no see..

I was playing, cooking, and eating with them. In about 9 or 10 o'clock pm my another cousin from Tangerang has arrived. There was Dinda, Sasha, Agung, aunt Yudith, uncle Tono, Rini, and my niece Kinan.
I was happy to greet them.. Specially Kinan...
I was on until 1 am.

Day 2, Saturday 23 April 2011

I woke up early again in about 6 am. I was walking + Jogging with Rini, Sasha, my little sister Khaira, and my niece Kinan. We see many house, villa, and swimming pool. We back to the Villa again at 8 am. We quickly breakfast, after breakfast im going to play badminton with Hari, Sasha, and Agung. It was a lot of fun..

In 04.30 pm Me, My mother, Dinda, Eta, My little Sister, Kiki, Harry, and Agung are going to Taman Bunga Nusantara (National Flower Park). But at the road there a traffic problem.. And we arrived in 05 o'clock pm. Suddenly when we are about to have an adventure in Taman Bunga Nusantara, It Raining. I feel so bad for Eta because she never see Taman Bunga Nusantara but.. She see a bit.

After i go to Taman Bunga Nusantara i quickly going back to the villa. We quickly been greet by my cousin from Cibinong (Shirley, Anggi, aunt Dhina, and Uncle Joy). In 12 o'clock am everybody still wake up.. But they all were really exosting. So we have a little Steak party!.

Day 3, Sunday 24 April 2011

It was really sad to leaving this villa with a bunch of memories. But we must go.. In 07 o'clock i wake up and quickly going to bath. At the evening we take a pictures at the villa. at 2 o'clock pm. We going to 'Telaga Warna', It's a park too but kind of diffrents. There's a lot of monkey's, and fun. Harry, Agung, Anggi, Shirley, Dinda, Me, and Sasha are playing Flying Fox. It was dangerous.. why.? because we play flying fox and the bottom is the long lake of Telaga Warna! But it was fun too..

In the afternoon, after playing flying fox we going to eat at Rindu Alam Restaurant. The Food was tasty. Than after that.. in a sad mood.. we have to leave Cipanas and all my family. Im back at my house in 7 o'clock pm.
It was a nice experience and adventure for me.

WELL THAT WAS MY ADVENTURE ON CIPANAS, PUNCAK WITH MY LOVING FAMILY ~!

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Pengalaman Tes Beasiswa Universitas Multimedia Nusantara 2017

Hai kalian para pejuang ilmu. 
Saya ingin menceritakan pengalaman saya mengikuti Tes Beasiswa UMN.
Saya sangat berminat UMN dari awal kelas 10 saya hanya melihat dari web sepertinya dia kuliah baru yang bagus. Apalagi dengan segala fasilitasnya yang serba baru dan bagus saya semakin tertarik. Lulusan-lulusannya yang saya paling kenal adalah seorang vlogger dan youtuber seperti Chandra Liow, David Beatt dan lain-lain. Chandra Liow dalam segi cinematography juga keren walaupun di UMN dia mengikuti jurusan DKV (karena semasa dia kuliah belum ada jurusan Film). 
Dengan membayar Rp. 350.000 saya isi seluruh data yang di formulir tertera. Nama, Alamat, Pas foto, Isi Raport dari semester 1-4 beserta akademik nasional/Internasional yang pernah diikuti. Setelah di verifikasi oleh panitia saya mendapatkan nomor ujian. Formulir bisa diisi secara online maupun offline. Saya memilih secara online. 
Hari Minggu , Oktober 2016 Tes Beasiswa itu dilaksanakan. Tesnya dilaksanakan jam 8.30 jadi saya har…

Pengalaman TES MASUK IKJ FFTV 2017

Halo kembali para pejuang ilmu.
Pertama-tama selamat bagi yang dapat SNMPTN! Akhirnya jerih payah kalian terbayar.
Saya ingin menceritakan pengalaman saya ujian/ tes masuk IKJ FFTV (Fakultas Film dan Televisi). Sebelumnya saya pernah sharing tentang Pengalaman Tes Beasiswa UMN. Saya sudah mencoba ke 3 kuliah yang berbeda dengan fakultas/jurusan yang sama yaitu Film. Dan ini IKJ adalah yang paling deg-degan karena saya berharap banget untuk masuk kesini. Sekolah seni yang memang sudah pro dalam Film.
Di IKJ FFTV ini tidak cuma sekedar Film saja tapi dia masih dibagi-bagi apakah mau jadi sutradara? Penata suara? Penulis skenario? Editor? Dan lain-lain masih di bagi-bagi. 
Saya mendaftar online lewat website http://fftv.ikj.ac.id/ dan http://www.pmbfftvikj.net/HalamanUtama.aspx . Setelah signup nanti akan dapat email id dan password melewati email. Segala sesuatu mengenai pendaftaran biasanya lewat email jadi pastikan kalian semua sering mengecek email.
Pokoknya masukin semua informasi …

Dari alumni DIPONEGORO 1 untuk calon murid DIPONEGORO 1

Sudah 3 tahun gw belajar dan berada di SMP DIPONEGORO 1. Kami belajar, bermain, tertawa, dan sengsara (gara-gara tugas) bareng. Nah tulisan ini buat semua anak-anak yang baru saja lulus kelas 6 SD atau lagi cari-cari SMP.

Tulisan ini juga semua opini gw dan yang setaunya gw, plus ini beberapa kenangan dan masa-masa saat gw SMP.

ABOUT THE SCHOOL

SMP DIPONEGORO berletak di Jalan. Sunan Giri No.5 Rawamangun Jakarta-Timur.
Lebih spesifik nya lagi : depannya Al-Azhar Rawamangun, sebelah kiri ada banyak warung dan Pasar Sunan Giri (jadi enak kalau mau makan-makan trus belanja karton dll), Kalau belok kiri terus lurus aja nanti ada 7Eleven atau SEVEL dan JNE (jadi bagi yang pengen nongkrong bisa, terus yg punya olshop bisa langsung kirim deh).

Jadi menurut gw SMP DIPONEGORO 1 bener-bener letaknya strategis.
SMP DIPONEGORO 1 juga di lokasikan sama dengan SMK DIPONEGORO 1 dan SMA DIPONEGORO 1. Jadi di 1 lingkungan itu ada 3 sekolah (uduh banyak yes).

SMP DIPONEGORO itu ada 2 yaitu: SMP DIPONEGO…